Thursday 24 October 2013

Värvikirev post



 Teisipäeval avasin postkasti ja silme eest võttis kohe kirjuks. Kogu see pildil olev portsjon vaatas vastu. Suu läks iseenesest kõrvuni kraami ükshaaval postkastist välja noppides. Ruttu tuppa ja kiiresti pakiliste toimetuste juurde, et saaks ruttu asjadega ühele poole ja siis tulnud post rahulikult ja mõnuga üle vaadata. Igatahes oli see üks väga meeldiv õhtupoolik klaasi veiniga. Praegu siia postitust tehes mõtlen, et ma ei suuda küll kõike saabunud posti siin korraga lahti harutada...sest eelmise postituse kirjutamine võttis mul kolm päeva aega. Ma parem hakkan lühemaid aga tihemini postitusi tegema.

Ühes eelnevas postituses kirjutasin kuidas ma saatsin Mail Art ümbriku Austraaliasse. See siin on vastus Sharonilt. Olen selle ümbriku kapil aukohale sättinud. " Hello " ja naise profiil on templid, kusjuures tema enda tehtud ( s.t.graveeritud ) Uskumatu...eriti see naiseprofiil. Ma tegin ka ise templi kustutuskummi sisse ja ütlen, et see võttis ikka päris kõvasti aega ja on raske töö. Nii, et - respekt. Postmargid on lahedad ja huvitaval kombel pole isegi ära canceldatud...ehk postitemplit peale löödud.

Keskel on postionu postmark :) Mingit aastaarvu ma kuskil ei näe...Googeldan siis...Jah...see on 1980 aasta Natonal Stamp Week raames välja antud postmark...neid anti selleks puhuks välja kolm.

http://colnect.com/en/stamps/list/page/4/year/1980/country/8147-Australia

Siis suur kala on Christmas Islandi kala Redtooth Triggerfish. Mark on sellel aastal välja antud ning seerias on kokku neli kala. Jubedalt ilus mark :)

http://www.wnsstamps.ch/en/stamps/CX017.13

http://en.wikipedia.org/wiki/Christmas_Island

Vaataks natukse seal Christmas Islandi merepõhjas ringi!

http://youtu.be/M-hjQUuwbxA

Lahe! o-0

Kolmas postmark on Keeling Islandi posti 50ndaks aastapäevaks välja antud viie margi seeriast:

http://www.worldstampnews.com/2013/06/cocos-keeling-islands-50th-anniversary-of-stamps/#more-9722

  Wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Keeling_Island

http://youtu.be/rKP9YFWsRc4    Ohhh...jah....Ma suudan ainult ohata.



Teiselpool ümbrikul on meil jälle templid...millegipärast on mul raske uskuda, et Air Mail tempel on tema enda tehtud...




 Siin pildil võib näha mida head paremat ümbrik sisaldas. Hunnik postmarke...enamus CCCP aja omad aga ideaalsed Mail Art tegemiseks. Huvitavad on potmargid millele peale kirjutatud " Mordovia " ja mis ajavad mind hämmingusse. Kas see on Mordova? Wikitan. See on Mordva - jah olen kuulnud aga mida ma sellest riigist tean? CCCP ajal vist oli ANSV ja see on ka kõik.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mordovia

http://youtu.be/pys1mxFVr7o

http://youtu.be/kKizDNx_UhY

Margid ise on sellised http://depositphotos.com/3376720/stock-photo-Louis-Armstrong.html kujutavad Louis Armstrongi ja väljalaske aasta 2001.

Ma ei hakka neid nõukogude liidu postmarke praegu läbi käima...muidu jäängi siia arvuti taha. Kirjutan siis kui olen neid kasutanud MailArti tehes. Mis siis veel...Air Mail kleepsud ja neli postkaarti. Kolm postkaarti on tema puhkusereisidelt Floridasse, Vanuatu saarele ja tema sünnisaarele Christmas Islandilt. Üks on vintage 1915 aasta Vogue kaanepilti kujutav.
Ta kirjutas, et ta oli väga rahul minu poolt saadetud Mail Artiga. Mina olen igatahes väääga rahul tema poolt saadetuga. Varsti panen talle uue ümbriku teele.



 Ühes eelnevas postituses kirjutasin kuidas ma unustasin ühele hollandlase ketikaardile aadressi kirjutada...Kirjutasin talle ja tunnistasin alandlikult patu üles. Õnneks oli ta väga arusaav ning tegi isegi smile face kui kujutas ette  postisorteerimis keskuse töötaja nägu ilma aadressita kaarti nähes. Ma arvan, et see töötaja oli päris rõõmus ja viis selle postkaardi koju ning vaatab seda nüüd oma raamaturiiulil. Oma e-mailile pole ma vastust saanud ja olen kindel et ei saagi.  Otsustasin hollandlasele kompensatsiooniks saata postkaarte neli tükki ja ühe 2002 aasta minisheeti. Ümbrik kukkus seekord selline välja. Ta pole seda veel kätte saanud. Oleks ikka tipp kui see nüüd millegipärast kohale ei jõua. Lausa muretsema
võtab. Loodan parimat.

Jätkan siis teisipäeval saadud postihunniku kajastamist järgmine kord.


No comments:

Post a Comment