Sunday 8 September 2013

Pühapäeva hommik on ideaalne...

...paadunud postcrosserile. Saab magada nii kaua kui soovid, seejärel suundud vannituppa ja siis kööki. Kohvi ja söögi ettevalmistus, vead kardinad aknal eest...päike särab...võtad lonksu kohvi...läpakas sisse lülitada ja vaatad kellele seekord postkaardid lähevad. USA, Ukraina ja Soome. Kogu postkaardi saatmine on minujaoks kujunenud mingiks omamoodi rituaaliks ja on äärmiselt lõõgastav. Huvitavad profiilid nendel...tilluke pilguheit ellu kusagil kaugel. Millise postkaardi otsustan saata, kujuneb kogu profiiliga tutvumisest. Vaatan avatari pilti, mis soost ta on,  kui vana ja millised on tema lemmikkaardid. Isegi seda vaatan milliseid postkaarte ta ise on teistele saatnud ning loomulikult milliseid kaarte ta on saanud...et mitte kogemata saata sellist kaarti, mis ta juba saanud on. Järgmiseks tuleb välja võtta postcrosseri " töövahendid " - postkaardid muidugi, margid, kleepsud, dek.teibid, templid ja kirjutusvahend.  Kuna mulle endale ei meeldi saada postkaarte ainult tervitusega a'la " Greetings from Ukraine " üritan postkaardi ikka täis kirjutada. Kirjutada võib millest iganes. Soomlasele on kindlasti huvitav lugeda, et olen eestlane, kes elab Iiris ja töötab igapäev soome keeles. Ukrainlane kirjutas oma profiilis, et ta on hipi ja talle meeldib kõik hipilik. Talle kirjutan oma hipilikust elust Korsikal klementiine korjates. Ameeriklasele meeldisid loodusvaated...talle saadan loodusvaatega kaardi ja saan ülistada Iirimaa imelist loodust.

Lisaks otsustasin eile, et saadan vahelduseks paki...foorumis vaja vaid üles otsida vastav teema. "Big Surprise envelope" tundub just põnev. Kes meil viimane postitaja siin teemas on? Kahe lapse ema Valgevenest - sobib. Tag - ja saadan teate ( U2U ), küsides tema aadressi. Mis me talle siis saadame :) Endal hakkas põnev pakki kokku pannes. Üks leht kleepse ja dek.teip - iga postcrosser on nende saamisel õnnelik.
Vaatasin toas ringi...ajakirjad mul seal hunnikus...nii...läheb Iiri sisustusajakiri ( millisele naisterahvale see ei meeldiks ). Mis veel, õhuke laste entsüklopeedia rohkete piltidega Aasia ajaloost, juukseklambrid ja küünekleepsud. Hmmm...mulliümbrik on kuidagi kõle ja tühi....vaja ajakirjahunnikut õgvendada...lõikusin natuke ühte ajakirja ja ümbrik näeb hoopis põnevam välja :) Ohooo...vahepeal tuli U2U,  kus hiinlanna küsib minu aadressi, soovides mulle pakki saata - Jeeeeee!

Ümbriku tagumine külg.

Väljaminev post ootab homset.

No comments:

Post a Comment